Werken op Aruba

Hai!! Wij zijn Brum & Keizer Dienstverlening en hebben al vele opdrachtgevers op Aruba aan goede krachten geholpen.  Sinds kort heeft Brum & Keizer ook samenwerkingen met Curaçao  & Bonaire! 

Jullie zijn vast benieuwd wat 

Brum & Keizer nou precies doet?!

Brum & Keizer is DÉ schakel tussen Nederland, Aruba, Bonaire & Curaçao op het gebied van (tijdelijk) werk en huisvesting! Wij zorgen voor een goede werving en selectie van kandidaten die graag op Curaçao willen werken. Vervolgens begeleiden wij ze naar een (nieuwe) baan, huisvesting, vergunningen en alles waar je als kandidaat aan moet denken wanneer je op het eiland gaat werken!! Hoe lekker is dat. Je staat er niet alleen voor en je wordt goed begeleid tijdens het proces!! Ook goed om te weten is dat kandidaten op twee manieren aangenomen kunnen worden: door middel van werving en selectie of op uitzendbasis.

Hebben wij je interesse al gewekt?? 

Lees dan snel verder dan leggen wij uit hoe het in zijn werk gaat. 

Het sollicitatieproces bij Brum & Keizer ziet er als volgt uit:

Dit klinkt goed toch?! 

Naast het sollicitatieproces willen wij ook graag het Brum & Keizer-pakket toelichten. 

Het is natuurlijk belangrijk om te weten welke dienst wij aanbieden en wat jij van ons kan verwachten!!

Wat houdt het Brum & Keizer- pakket in

  • Vliegtickets
  • Huisvesting
  • Zorgverzekering
  • Transfer van vliegveld naar je huisvesting
  • Scooter en/ of huurauto

Kortom je hoeft niet alles zelf te regelen en wij staan altijd voor je klaar, zowel bij de voorbereidingen in Nederland als op het prachtige eiland!!


Hoe fijn is dat zonder zorgen vertrekken naar je nieuwe uitdaging. Waar je lekker gaat genieten, nieuwe avonturen gaat maken, feesten en natuurlijk (hard) gaat werken!!

 

Ben jij nou super enthousiast geworden en wil je graag werken op Curaçao of wil je graag een samenwerking met ons aan gaan?! Neem dan gerust contact met ons op via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.& wie weet drinken wij snel (digitaal) een kopje koffie!!